Over mij

aangenaam, ik ben barbara

 

Trotse moeder van 3 opgroeiende kinderen, gelukkig getrouwd en ook bazin van ons Brunette (bruine labrador) en Mufinn (beauceron).

Ben een eigenzinnige, ondernemende vrouw die van aanpakken weet. Af en toe wat zottekes (volgens de kinderen niet af en toe maar meestal… hihi)

Out of the box denken, dat doe ik graag. Ik onderneem niet altijd volgens het klassieke plan.

Ik ben geboren en opgegroeid in een wereld van meubelen en inrichting. Van het ontwerp en productie naar de mooiste realisaties in de mooiste huizen. Daarom kon het niet anders dat ik de passie omtrent interieur verder ging uitbouwen in mijn eigen zaak BD home design.

Als interieurstyliste wil ik écht mensen helpen bij het creeëren van een thuis waar ze tot rust kunnen komen en genieten van het leven.

Zo begeleid en help ik mensen bij het kiezen van de juiste raamdecoratie zodat ze er jaren plezier van kunnen hebben. De meeste mensen onderschatten wat er allemaal komt bij te kijken bij het kiezen van de juiste zonwering/ raamdecoratie.  Het verhaal, de puzzel moet kloppen. Esthetisch maar ook technisch.

Met mijn 9 jaar ervaring in raamdecoratie ben ik lang nog niet klaar. Aangezien ik hou van de natuur en natuurlijke materialen in het interieur ben ik me gaan verdiepen wat voor invloed dit allemaal heeft op ons. 

Ik ben me dan ook gaan verdiepen in Biophilic Design. Biophilic Design is de brug tussen natuur – design – en welzijn. Er zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar welk effect onze leefruimte heeft op ons. Op ons humeur, stressniveau,…

Mijn diploma als Residential Biophilic Interior Designer heb ik behaald door een cursus te volgen bij Habitarmonia. Nuria haar specialisatie is om ons allemaal te inspireren welke fantastische voordelen Biophilic Design ons kan bieden. Zij is zelf ook een ervaren Biophilic Designer gevestigd in Valencia, Spanje.

Wat kun je van mij verwachten?

Als interieurstyliste met specialisatie raamdecoratie, zelf raamdecoratie van natuurlijke materialen, zie ik direct welk type past in jouw interieur. Wat wel en niet kan. Denk ik met je mee naar een oplossing voor je raam. Help ik je keuzes te maken uit verschillende types raamdecoratie. Doordat ik met verschillende stalen op huisbezoek kom, kun je direct zien of het type raamdecoratie dat je in je gedachte hebt, past in jouw interieur.

Nog een stapje verder

Wil je graag weten welk interieurstype jij bent? Welke keuzes je het beste kunt maken die bij je passen? Hoe je je huis (interieur) gezonder kunt maken om in te leven? Hiervoor heb ik een mini-cursus Gezond in je huis in elkaar gestoken. Deze kun je helemaal online volgen en weet je op het einde van deze mini-cursus van welke keuzes je gelukkig wordt in je leefomgeving.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te bereiken om hun te inspireren bij het maken van hun thuis, hun interieur compleet te maken 🥰

Ik zit nog met zoveel leuke, boeiende ideeën, dus je gaat nog van me horen de komende jaren 😉

Veel liefs, Barbara